Cristina malet 3
19 de d'octubre de 2020

Conferències del Blanc Festival 

Us comunico la meva participació  com ponent en la secció de Varietés a la nova edició de les Conferències del Blanc Festival  (Conferències de Disseny, Creativitat i Innovació) que tindrà lloc els dies 23 i 24 d’Octubre per streaming en directe des d’el Museu del Disseny de Barcelona

L’exposició tindrà joc a  les 10.40h del dissabte 24 d’Octubre i parlaré d’El Procès de Creativitat que segueixo quan dissenyo una col.lecció.

En aquesta web trobaràs tota la info sobre aquesta edició i horari complet: https://blancfestival.com/


Cristina Malet

Cristina Malet pertany a la segona generació de Joiers d’una empresa familiar fundada el 1960. I és vicepresidenta de la Fundació FIDEM (Fundació Internacional de la Dona emprenedora).

Des dels seus inicis va desenvolupar un talent cap al disseny i una passió per tot el món de les joies. Durant la seva formació va combinar estudis i treball. La seva llarga trajectòria professional és el que li ha desenvolupat una visió més global del que és el disseny i el que vol transmetre a través d’ell. El disseny li ha permès transmetre i expressar emocions personals.

Des de 1995 assumeix l’àrea de Disseny de LIDAJOIES, donant un canvi de visió a la signatura i buscant la manera de donar a la joia un sentit més emocional. A partir d’aquí crea col·leccions amb la intenció que ressaltin sentiments, idees o històries.
Gerent de LIDAJOIES Barcelona des de l’any 2004.

El disseny de cada col·lecció ha de tenir una connotació intemporal, ha de perdurar en el temps. Té a veure amb el moment socioeconòmic en què ens trobem actualment.
A què dóna importància o què necessita el mercat, i les tendències de complements que imperen en cada moment: colors, formes, mides.