Screen Shot 2020-01-03 at 17.49.30
03 de de gener de 2020

LA MAGIE D’ÊTRE UNIQUE

La Magie d’Être Unique, significa la màgia de ser únic. Aquesta col·lecció simbolitza l’essència i particularitat de les ballarines. Cadascuna amb els seus delicats moviments, passió i entrega sobre l’escenari. Plasmar en cada posició i gest una màgia i bellesa que l’envolta com un ésser únic.

Aquesta inspiració va ser clau per a aquesta col·lecció creada fa un temps però atemporal, que significa la imatge d’una ballarina. Totes les formes de la col·lecció evoquen als tutus en forma d’orles, en conjunt amb un brillant o la corono de brillants que simbolitza l’ànima de l’artista. Aquesta col·lecció és delicada i combina brillants blancs o negres segons la peça, amb diferents teturas i acabats.

Vols saber més? Pregunta’ns o passa’t per la botiga!

 

Tags:,