fidem
10 de de novembre de 2016

La meva altra gran passió: Fidem

Us vull fer partícips d’un segon gran projecte que omple la meva vida d’objectius i il·lusions.

Des dels seus inicis col·laboro i participo en FIDEM, fundació Internacional de la dona emprenedora, fundació que principalment dóna suport i finançament a dones que volen iniciar un nou projecte empresarial. Fidem està composta de dones líders dins dels seus sectors, dones lluitadores i generoses que comparteixen les seves experiències i els seus coneixements.
Tots podem aportar alguna cosa a la nostra societat i FIDEM ajuda a canalitzar tota aquesta bona voluntat d’ajuda a altres dones que ho poden necessitar.
Aquest Any complim 20 Anys … ja un llarg camí i grans històries per explicar.
El proper 15 de novembre es celebra els Premis FIDEM, aquests Premis són el reconeixement a una feina ben feta i donar visibilitat públicament a dones amb èxit empresarial. Aquest any és especial, celebrarem també el nostre 20 aniversari al costat de la Fundació Vicente Ferrer, coincidint també amb els 20anys de la Fundació Vicente Ferrer.

http://www.fidem.info/es/
Us animo a participar en aquest gran projecte i mai millor ocasió de venir-nos a conèixer que en el lliurament dels Premis FIDEM.

Tags: