newcoll
20 de d'octubre de 2016

Escalfant motors: DESENVOLUPAMENT DE NOVA COL·LECCIÓ

Des de principis de setembre mil idees bullen dins el meu cap, un cop vist les diferents propostes entre Fires i Xarxes Socials, tinc clara la Nova Col·lecció, el disseny ja definit, prototips en marxa i pedres precioses localitzades, tots els motors en marxa per aquest nou projecte que presentarem a principis de desembre.
Primer amb tot el absorbit en Fires, defineixo les línies de la col·lecció sobre la base de les tendències del moment, dissenys més austers o més treballats, només en or i argent o d’acord amb la utilització de pedres, de colors o només brillants, un pedra de color o vàries, remeno totes les possibilitats possibles.

esboss

Després a força d’esbossos començo a dibuixar sobre la idea concreta que hagi pensat. Dibuix totes les idees que em vénen i combinacions possibles, folis i folis de dibuixos omplen la meva taula, visualitzo combinacions, mides i formes.
El més difícil és escollir o desestimar uns dissenys a altres, n’hi ha tants, de concretar i coordinar-los entre ells és el més complicat.
A partir d’aquest moment es comença a desenvolupar un Projecte Nou, La Nova Col·lecció.

Cristina Malet