sept
13 de de setembre de 2016

Visitem la Fira VicenzaOro 2016

La Fira de Vicenza és reconeguda com una de les Fires de joieria amb més prestigi internacional a nivell de marcar moda i tendència. Les grans marques se situen en els passadissos més cèntrics amb la intenció de buscar la màxima visibilitat. Aquest any ha estat convocada el primer cap de setmana de setembre i allà estàvem nosaltres amb la idea d’absorbir totes les noves tendències que sorgeixin en el moment, el tipus de pedres, els colors utilitzats, els enfilats, l’acabat i el color dels metalls.
Ha estat una Fira intensa per la seva gran magnitud i contingut, però ens ha donat molta satisfacció apreciar que les nostres col·leccions pròpies estan totalment en tendència

Aquest any és any de molts colors, de turmalines  roses, els Granats, les Amatistes verdes o Peridots, les Iolites o Tanzanites combinades entre sí , buscant el joc cromàtic o la uniformitat.

L’Or brilla en tot el seu esplandor tan en groc com en rosa, rodis negres combinats amb pedres, acabats matisats buscant línies més minimalistes o acabats amb molta brillantor a la recerca de l’ostentació. Boles, formes lineals, fils en anells i polseres, contrastos.

Els oposats es porten, joies de mides petites combinades entre si per a dones més discretes o collarets i arracades maxi grans per a dones de passarel·la.